Modele prerje

Epitoma e flokëve të qelqtë. Prerje ideale për vjeshtë. Për ATO që Duan flokë të drejtë, të shndritshëm dhe të shkurtër! Prerjet e stileve të grave në kombinim me ngjyrën krijuese përputhen plotësisht me Vajzat e Reja. Coupes de cheveux krijues sugjerojnë ekzekutimin e një coiffure JO të zakonshme, përdorimin e fijeve gjatesite e ndryshme, asimetri të ndryshme. Ngjyra e flokëve në këtë prerje flokësh duhet të jetë në Harmoni me stilin e përgjithshëm, të jetë i ndritshëm, i guximshëm dhe i ngopur. Shumë gra preferojnë këtë mundësi. DISA Zonja NUK Duan të ndryshojnë flokët e gjatë që ATA veshur për 15-20 vjet në një pixy ose fasule të shkurtër. Të tjerët përen të fshehin tërësinë e tepërt, shpeshherë “Duke u ngritur” grave pas 40-50 vjetësh me ndihmën e mënyrave voluminoze. Préc e suksesshme e flokëve të mesme duket femërore dhe elegante. Prerjet moderne për gratë e 50 vjetëve të një fotografi që Mund të shihen në Internet ose në katalogun e një sallon bukurie, janě paraqitur në variantet më të ndryshme.

Pavarësisht nga forma e fytyrës, Ju Mund të zgjidhni até të drejtë. Prerje e rregullt, flokë të shëndetshëm dhe modèle minimaliste. Prerje e flokëve “pixy”, një relativisht e re dhe ndërsa AJO është kryesisht Vajzat e Reja. Edhe PSE është e përkryer për gratë e moshuara. Nëse ka një dëshirë për të qenë élégant dhe Aktiv, Kjo prerje e flokëve është zgjedhja e Duhur. Zonjat e qetë dhe të matur Mund të qëndrojnë larg. Për ta, ka mundësi të Tjera. Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Me zgjedhjen e Duhur të Swifts, Ju Mund të krijoni coiffures që e bëjnë një Grua të duket më e re pas 50 vjetësh.

Prerje, KY është një Element i mahnitshëm imazhi i femrës, e CILA Mund të ndryshojë rrënjësisht gjendjen, ndjesinë dhe pamjen e gimshme. Mireille Mathieu, një Grua me zë hyjnor dhe Shije të patëmetë, Solli në botën e modës një ndjekje të Përgjithshme të prerjes së flokëve të SAJ. Shumë Donin të përsërisnin imazhin interesant. Ndërkohë, prerja e flokëve të Dive quhet “faqe”. Dhe si historianët e modës e llogarisin atë, për më shumë se një shekull. Coupes de cheveux për gratë në 50 vjet, të cilat janě të Rinj, Mund të zgjedhin një mjeshtër, ose më mirë një Stilist. Dhe Duke pasur parasysh përparimin moderne, NUK është e nevojshme të provoni çdo prerje flokësh për veten tuaj.

Comments are closed.

RSS the THT blog

 • What Can Leaders Do To Fix Capitalism? - Forbes May 23, 2019
  What Can Leaders Do To Fix Capitalism?  ForbesThe hierarchical form of capitalism we are familiar with is relatively new. In the grand scheme of things, we are trying to work through a process of evolution. For the full article, please see here: http://bit.ly/2EEqyCj
 • Growth through digital change - People Matters January 28, 2019
  Growth through digital change  People MattersHow can we combine hi-tech and hi-touch strategies Can we become better leaders by integrating digital processes and combining top-down and bottom-up … For the full article, please see here: http://bit.ly/2FSx3U4
 • Culture and leadership biggest factors in digital transformation success - Digital Insurance December 21, 2018
  Culture and leadership biggest factors in digital transformation success  Digital InsuranceA new study finds that leader effectiveness is directly correlated with perceptions of organizational readiness for digital transformation. For the full article, please see here: http://bit.ly/2rNr4XJ
 • Culture determines digital transformation, not technology: study - Networks Asia November 27, 2018
  Networks AsiaCulture determines digital transformation, not technology: studyNetworks AsiaThe study was conducted in partnership with Fons Trompenaars of Trompenaars Hampden-Turner (THT) and is based on quantitative and qualitative insight from 48 C-suite leaders and 401 anonymous executives. CEOs must assume the role of ‘chief … For the full article, please
 • New study: Culture, not technology, determines digital transformation success - Enterprise Innovation November 21, 2018
  Enterprise InnovationNew study: Culture, not technology, determines digital transformation successEnterprise InnovationThe study was conducted in partnership with Fons Trompenaars of Trompenaars Hampden-Turner (THT) and is based on quantitative and qualitative insight from 48 C-suite leaders and 401 anonymous executives. Culture determines transformation, no