Modele de unghi roz cu alb

Unghiile Baby Boomer, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 Unghiile Albe sunt potrivite atat pentru o manichiura de Mireasa, cat si pentru una obisnuita, de Zi. Unghiile Albe exprima puritate si pot fi asortate la o tinuta Casual-Fresh Dar Si la una de Seara, prin adaugarea unor detalii speciale. Daca pana acum nu ai incercat o manichiura cu Unghii Albe te invitam sa vezi o varietate de modele DIN Care Poti alege CEEA CE TI se potriveste, in functie de ocazie si stilul Tau Personal. Récent, o manichiură cu modelare acrilică este la modĂ. Adesea este aplicată PE un Sacou sau o manichiură standard. UITA-te la imagini minunate de Frunze, fluturi sau insecte PE Unghii Roz Roz. Aceasta este o opțiune pentru un décor Festiv, de bal sau de nuntă. Tehnologia este foarte simplă: alegeți doar vopseaua potrivită, aplicați-o la Unghii, acoperiți-o cu un fixateur. Culorile luminoase combinate armonios cu rochié de seară și de Zi. Dacă ești o persoană romantică, manichiura français o să encontre se potrivească foarte bine, mai ales Dacă PE alocuri inserezi câte o inimioară Albă Care să te reprezinte! Ce culoare stă cel mai bine lângă Alb? Desigur, rozul! Împreună, emană feminitate și pot fi folosite cu succes în orice combinație, chiar și în français! Te-am Inspirat, nu-i așa? Cine spune că modelul clasic al unghiilor français nu poate fi adaptat noilor tendințe se înșală.

Orice poate fi adaptat cu ușurință la manichiură français, chiar și modelele de Tip “gravură”. Aspectul va fi unul MINUNAT! Cuie Roz cu Elemente de pictură-o soluție Bună pentru doamnele Care preferǎ luminoase, Dar adevărate manichiura Feminina. Desen suficient pentru a Decora plăcile individuale, pentru a nu supraîncărca designul unghiilor. Linii moi ALE nuanțelor adiacente, completate de Elemente Alb, vor fi potrivite chiar și în contextul unei manichiură de afaceri. Cine a zis că o manichiură français trebuie să se limiteze la dungi drepte? Cât timp păstrezi proporțiile manichiurii, partea Albă a unghiei poate fi adaptată cu ușurință și Altor MODELE. Pentru ca manichiura ta français să iasă DIN tipare, adaugă-i un MIC detaliu PE una dintre Unghii, preferabil PE degetul inelar, iar efectul va fi deosebit. Totul este permis: potï adăuga Flori, inimi ori Alte simboluri care vor da un plus de frumusețe manichiurii Tale. O altă idee de français, ușor de făcut, la îndemâna Oricui, este realizată DIN combinația de Culori Nude-bleu. Albastrul azuriu este un Bun înlocuitor pentru Clasicul Alb și are un efect relaxant, precum valurile mării în sezonul estival. Dacă ești o Fire îndrăzneață și nu te TEMI să folosești Culori tari, atunci aceasta este varianta potrivită de français pentru tine. Folosește Lacul Negru de Unghii în combinație cu cel Roșu.

Nu te limita doar la Dunga Roșie, ci alternează-le! O să obții o manichiură în ton cu personalitatea ta! Manichiura Roz sont un accent deosebit PE unghiile Lungi.

Comments are closed.

RSS the THT blog